Hitel igénylése négy lépesben

Hiteligénylésautóhitel első lépés

Ha már kiválasztotta a megvásárolni kívánt gépjárművet forduljon hozzánk bizalommal. Akár már 20%-os kezdőbefizetéssel, gyors és mindenre kiterjedő ügyintézés során akár már 2-3 nap alatt hozzájuthat álmai autójához. Számolja ki a pontos havi autóhitel törlesztőrészletét hitel kalkulátorunkkal és kérje egyedi ajánlatunkat. Ha a tőlünk kapott ajánlat elnyerte tetszését először csak annyit kell tennie, hogy az elbíráláshoz szükséges dokumentumokat elküldi e-mailben. Miután felrögzítettük adatait, hitelkérelmét hitelképesség-vizsgálatra bocsátjuk, melynek eredményéről maximum kb. 2 munkanapon belül értesítjük.


Állapotfelmérésautóhitel állapotfelmérés

Amennyiben az Ön hitelképességét a bank megállapította, állapotfelmérést kér a megvásárolni kívánt gépkocsira, melyet az Eladó által megjelölt helyen és időpontban végeznek el kollégáink. Ez általában maximum 15 percet vesz igénybe, s ez is, mint a hitelbírálat, díjtalan az Ön számára. Az állapotfelmérés költségeit bankunk állja.

 


Szerződéskötésautóhitel szerződés

Amennyiben mindent rendben talált a bank az állapotfelmérés során akkor a finanszírozás elfogadásra kerül és mi kinyomtatjuk a szerződést. A szerződéskötés egy előre egyeztetett időpontban történik irodánkban, de igény esetén, az ország bármely településére (külön költség nélkül, postai úton elsőbbséggel) eljuttatjuk Önnek az aláírásra váró és forgalomba helyezéshez szükséges dokumentumokat. Az önerő átadását a hitelbírálat után javasoljuk, ám legkésőbb a szerződéskötésig meg kell, hogy történjen a vételár ezen részének megfizetése.


A gépjármű átvételeautóhitel átadás

Az autóhitel folyósítása a gépjármű átírását követően történik, az átírt forgalmi engedély beérkezését követően, legtöbb esetben még aznap, de legkésőbb a következő banki napon, az eladó bankszámlájára történő utalással folyósítjuk, vagy készpénzben adjuk át a hitelösszeget. A hitelösszeg megérkezését követően, vagy azzal egy időben veheti át a járművet az eladótól.

 

 

Autóhitel igénylés az Ország egész területén! Autóhitel kalkulátor ...!