Autóhitel ügyintézés.

Ha a tőlünk kapott ajánlat elnyerte tetszését először csak annyit kell tennie, hogy az elbíráláshoz szükséges dokumentumokat elküldi e-mailben. Miután felrögzítettük adatait, hitelkérelmét hitelképesség-vizsgálatra bocsátjuk, melynek eredményéről maximum kb. 2 munkanapon belül értesítjük.

Amennyiben az Ön hitelképességét a bank megállapította, állapotfelmérést kér a megvásárolni kívánt gépkocsira, melyet az Eladó által megjelölt helyen és időpontban végeznek el kollégáink.

A szerződéskötés egy előre egyeztetett időpontban történik irodánkban, de igény esetén, az ország bármely településére (külön költség nélkül, postai úton elsőbbséggel) eljuttatjuk Önnek az aláírásra váró és forgalomba helyezéshez szükséges dokumentumokat. Az önerő átadását a hitelbírálat után javasoljuk, ám legkésőbb a szerződéskötésig meg kell, hogy történjen a vételár ezen részének megfizetése.

A hitel folyósítása a gépjármű átírását követően történik, az átírt forgalmi engedély beérkezését követően, legtöbb esetben még aznap, de legkésőbb a következő banki napon, az eladó bankszámlájára történő utalással folyósítjuk, vagy készpénzben adjuk át a hitelösszeget. A hitelösszeg megérkezését követően, vagy azzal egy időben veheti át a járművet az eladótól.

Autóhitel igénylés az Ország egész területén! Autóhitel kalkulátor ...!